Home » Geen categorie » 2024: Bloemenverkoop na vendelhulde Huissense Umdracht

2024: Bloemenverkoop na vendelhulde Huissense Umdracht

Dat Huissen een echte bloemenstad is, zien we ook terug tijdens de processie. Zowel binnen als buiten de kerk zien we overal de fel gekleurde rode, gele en witte bloemen terug. Wist je dat er meer dan 1000 bloemen gebruikt worden voor de aankleding van deze processie? Deze worden speciaal voor de Huissense Umdracht gekweekt door Kwekerij ‘t Kleintje.

Naast de petunia’s van ‘t Kleintje en amaryllissen van Beaumonde Amaryllis die verwerkt worden in de bloemstukken en guirlandes , zal de kerk dit jaar ook versierd worden met prachtige pioenrozen.

bloemen umdracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>